SlowRiders RC sărbătorește 5 ani de prietenie si motocicleală și cu această ocazie organizează o mare petrecere în deplasare. Vă așteptăm să ne sărbătorim împreună și să ne turăm motoarele pe creastă de munte, în mijlocul verii, pe  14 – 16 iulie 2017 în Baia de Fier.  
Pe Transalpina, locul de joacă al motocicliștilor, vrem să adunăm toți prietenii din lumea moto și rock și să sărbătorim așa cum știm noi, cu multă bere rece și mâncăruri gustoase.
Stand de tatuaje, articole și accesorii din piele, echipamente și multe produse moto, alături de concursurile și parada moto sunt câteva din atracțiile acestei aniversări.
          Etapa națională de STRONGMAN și POWER LIFTING va completa evenimentul, alături de concertele pe care vi le-am pregătit.
Vor fi alături de noi BUCOVINA, ALTAR, TROOPER, ZOB, ALEX & THE FAT PENGUINS și SCARLET AURA. 
Iar pentru a marca cum se cuvine acest eveniment, SlowRiders RC vă propune să formăm împreună cel mai mare tricolor din motociclete! 
           Sunt invitați și așteptați la festival toți iubitorii de motociclete din țară și de peste hotare.
Vă așteptăm!

PARTENERI

Vulcanet Auto & Moto, distribuit de Romfracht Automotive, ne-a fost partener la Slowride Transalpina Fest! Le-ați putut admira standul în cadrul festivalului (implicit pe Rita Vulcanet :D), iar câștigătorii concursurilor noastre s-au bucurat de produsele lor. Mulțumim pentru susținere și participare!

Cafeaua BeanZ de la Doncafe ne-a dat energie pentru cele 3 zile de Slowride Transalpina Fest, să rezistăm până în zori de zi și s-o luăm de la capăt. Multumim că ne-ați fost alături!

Ne-am bucurat de trei zile de Slowride Transalpina Fest în mijlocul unui peisaj de vis. Și așa cum am promis, grija pentru natură și curățenia în cadrul festivalului au fost una din prioritățile noastre. Mulțumim Oti Group pentru că ne-a fost partener de încredere și ne-a furnizat toate materialele necesare pentru a fi eficienți: tacâmuri și farfurii de unică folosință, șervețele, saci de gunoi și multe altele. Cu OTI, treaba e simplă!

BMW Grup West Premium - Oradea a adus la Slowride Transalpina Fest noua bijuterie R1200GS. Ba chiar i-a testat măiestria în cadrul concursurilor moto organizate în cea de-a doua zi a festivalului. Rezultatul? Cine n-are BMW, să-și cumpere! Le multumim pentru că ne-au fost alături și ne-au sprijinit pentru ca Slowride Transalpina Fest să devină realitate!