DESPRE SLOWRIDE TRANSALPINA FEST

Povestea SLOWRIDE TRANSALPINA FEST a început în 2017, când SlowRiders RC au decis să petreacă cum se cuvine aniversarea celor 5 ani de existență. Așa că au dat întâlnire tuturor pasionaților de motociclete și muzică rock pe Transalpina, la Baia de Fier, lângă Peștera Muierilor.

S-au strâns mii de participați care, în ciuda vremii, au chefuit și s-au distrat până-n zori de zi. Iar pentru a marca cum se cuvine prima ediție a festivalului, SlowRiders RC, împreună cu încă 300 de motocicliști, au format în paradă cel mai mare tricolor din motociclete!

Evenimentul SLOWRIDE TRANSALPINA FEST își propune să devină tradiție și să sărbătorească an de an frumusețe de pasiune și trainice prietenii cu mici, bere, motociclete custom, concerte rock, dar si folk (după miez de noapte, la focul de tabără), paradă moto și concursuri cu premii. Așa că vă dăm iar întâlnire, între 12 – 14 iulie 2019, tot la Baia de Fier, tot cu chef de distracție și muzică bună. Sunt invitați și așteptați la festival toți iubitorii de motociclete din țară și de peste hotare.