REGULI GENERALE SI INFORMATII

PROGRAM

Organizatorii isi rezerva dreptul de a introduce modificari in programul si regulamentul festivalului.

Locatia se deschide pentru public la 12:00, vineri 13 iulie si se va inchide duminica, 15 iulie, ora 14.00.

BILETE SI BRATARI

Intrarea la festivalul “Slowride Transalpina Fest” poate fi realizata doar in baza biletului si a bratarii oferite la punctele de control. Acestea vor fi verificate pe tot parcursul desfasurarii festivalului.

Detinatorii biletelor vor putea intra si iesi liber din zona festivalului pe baza unei bratari pe care o vor primi la intrarea in spatiul de festival. Biletul si bratara se pastreaza pe tot parcursul festivalului. Accesul persoanelor in incinta festivalului se va face doar pe la intrarea publicului. In caz de pierdere, instrainare sau rupere/taiere voluntara a bratarii, aceasta isi pierde valabilitatea, persoanei in cauza fiindu-i negat accesul inapoi in incinta festivalului.

Participarea la Festival se face utilizand unul din urmatoarele tipuri de Bilete:

 • Bilet de 1 zi – garanteaza Participantului Autorizat accesul in cadrul Festivalului pentru perioada de o zi, incepand cu ora ora: 9:00 si pana la sfarsitul programului din ziua prezentei la Festival, ora 2.00;

 • Abonamente de 3 zile – garanteaza Participantului Autorizat accesul in cadrul Festivalului pentru toata perioada desfasurarii acestuia.

In pretul abonamentului de 3 zile este inclusa si camparea in zona special amenajata in acest scop.

Abonamentele pot fi achizitionate online pâna la data de 12 iulie 2018 prin reteaua AmBilet.(www.ambilet.ro)

IMPORTANT ! Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor, precum si vanzarea la suprapret a biletelor si/sau abonamentelor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a-i sanctiona pe cei care vor fi gasiti ca desfasoara astfel de activitati, cat si de a anula biletele/abonamentele respective.

 

Odata cu achizitionarea biletelor de festival, se accepta implicit si urmatoarele reguli:

 • Biletele nu se preschimba, iar valoarea acestora nu se returneaza in situatii independente de organizatori, incluzand (dar nelimitandu-se) la schimbari in programul artistilor, conditii meteo nefavorabile, greve etc.

 • Organizatorii nu sunt raspunzatori pentru pierderea, furtul sau deteriorarea biletelor si nu pot garanta autenticitatea niciunui bilet cumparat din surse neoficiale. Odata obtinut biletul, acesta nu poate fi schimbat sau revandut. Va fi interzis accesul oricarei persoane care prezinta bilete modificate, cu stersaturi, rupte sau care par a fi falsificate. Achizitionarea biletelor pentru festival va fi posibila, in limita locurilor disponibile, si in ziua evenimentului, de la punctele de vanzare bilete aflate langa intrarea in incinta festivalului. Va recomandam sa ajungeti in timp util pentru a evita cozile.

Nu se va acorda nicio rambursare in cazul in care Cumparatorul Biletului sau persoana – alta decat Cumparatorul Biletului – care se afla in mod legal in posesia Biletului sau a Bratarii nu doreste sa participe sau nu poate participa la Festival din orice motiv (altul decat cauze de forta majora) sau daca Vizitatorul pleaca de la Festival inainte de momentul pana la care ar fi avut dreptul sa participe la Festival. Pierderea Biletului duce la pierderea dreptului de a participa la Festival.

Detinerea legala a Biletelor confera dreptul de a primi Bratari, dupa ce Biletele sunt validate, colorate in functie de tipul Biletului.

Dupa schimbarea Biletului cu o Bratara, Bratara include drepturile si obligatiile prevazute de Bilet.

Bratarile sunt netransferabile.

Vizitatorii au obligatia de a purta Bratarile, pe durata de valabilitate a acestora, la incheietura mainii sau, in cazuri exceptionale si bine justificate, in alt loc vizibil, cu conditia ca Bratara sa nu poata fi scoasa fara a fi deteriorata. Organizatorii Festivalului pot inspecta Bratarile la intrare, la iesire si in toata zona si pe intreaga Durata a Festivalului.

Vizitatorul este pe deplin raspunzator pentru orice deteriorare sau pierdere a Bratarii.

Bratarile Deteriorate – care au fost resigilate sau taiate, al caror sistem de inchidere a fost deschis, cele avand un diametru mai mare decat pumnul purtatorului sau la care s-a intervenit in orice fel etc. – nu sunt valabile. Slowride Transalpina Fest nu va inlocui bratarile deteriorate sau pierdute. Participantii cu Bratari nevalabile isi pierd dreptul de a se afla in zonele Festivalului si li se poate cere sa paraseasca Zona Festivalului. In cazul pierderii, deteriorarii de orice fel a Bratarii, Participantul este obligat sa-si cumpere un Bilet nou pentru ziua respectiva daca doreste sa ramana in Zona Festivalului. Daca bratara se dovedeste ca a fost deteriorata in mod fraudulos, Participantul este obligat sa achizitioneze un Bilet de o zi indiferent ca mai doreste sau nu sa ramana in Zona Festivalului.

In cazul in care, atunci cand intra la un Festival, detinatorul Biletului este suspectat de dobandirea ilegala a Biletului, Slowride Transalpina Fest isi rezerva in mod expres dreptul de a solicita detinatorului Biletului sa prezinte documente si/sau certificate prin care sa verifice dobandirea sau achizitia legala a Biletului, dreptul de a evalua daca acestea sunt suficiente, iar in lipsa unui document sau certificat satisfacator isi rezerva dreptul de a invalida Biletul fara nicio obligatie de rambursare a pretului de cumparare si de a refuza intrarea la Festival.

ACCESUL COPIILOR IN ZONA DE FESTIVAL

Copiii pana in 18 ani au acces pe teritoriul festivalului doar insotiti de adulti.

Copiii pana in 14 ani beneficiaza de acces gratuit la festival. Pentru a dovedi varsta, va rugam sa aveti pregatit un act de identitate a copilului.

DOVADA VARSTEI

Va rugam sa nu fiti ofensati de cererea unui act de indentitate daca comerciantii il solicita. Nu se comercializeaza bauturi alcoolice si tutun tinerilor in varsta de pana in 18 ani. Comercializarea tutunului si alcoolului persoanelor sub 18 ani este interzisa prin lege.

CAMPING

Instalarea corturilor este permisa doar in spatiul destinat campingului. Este INTERZISA aprinderea focului, in afara zonei de camping sau orice alta activitate, care ar putea duce la deteriorarea mediului inconjurator sau a sanatatii participantilor la festival.

IN ZONA DE CAMPING SUNT INTERZISE URMATOARELE

 • accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase sau arme albe
 • accesul cu alcool, alte bauturi si alimente
 • accesul cu materiale inflamabile
 • accesul cu canistre de gaz sau masini de gatit cu benzina sau generatoare pe baza de petrol
 • consumul de substante ilegale / interzise sau comercializarea acestora, conform legii in vigoare
 • accesul cu lasere, artificii, articole pirotehnice
 • accesul cu obiecte care ii pot rani pe alti Participanti

OBIECTE PERMISE IN CAMPING

 • medicamente (insulina)
 • picaturi – uz medicinal
 • aparate de fotografiat compacte
 • brichete; corturi
 • camere GoPro, baterii externe, selfie stick-uri
 • saltele
 • accesorii de campare; haine si accesorii

PARCAREA

Parcarea motocicletelor este situata in apropiere de zona festivalului, este pazita si nu se taxeaza.

PERSOANE CU DIZABILITATI LOCOMOTORII

Fiecare persoana cu dizabilitati locomotorii are dreptul la un singur insotitor. Accesul se va face numai pe baza biletelor valide (inclusiv pentru insotitori). Persoanele care detin un act doveditor al dizabilitatii locomotorii si doresc achizitionarea de bilete la Slowride Transalpina Fest sunt rugati sa contacteze din timp organizatorii la adresa contact@slowriders.ro

OBIECTE INTERZISE IN FESTIVAL

CA URMARE A REGULILOR FOARTE STRICTE IN PRIVINTA OBIECTELOR INTERZISE, PERSOANELE RESPONSABILE CU SECURITATEA SI MONITORIZAREA FESTIVALULUI VOR PERCHEZITIONA IN DETALIU FIECARE PARTICIPANT SI ORICE OBIECTE INTERZISE DESCOPERITE IN URMA VERIFICARII VOR FI OPRITE LA POARTA, FARA CA ORGANIZATORUL SA-SI ASUME RESPONSABILITATEA PENTRU ELE.

Orice act de huliganism sau altercatie va fi raportat organelor competente.

In situatia in care unui Participant i se gasesc obiecte ilegale, Organizatorul il va preda autoritatilor.

 • Alte bauturi si alimente
 • Substante interzise
 • Conserve Artificii
 • Lasere
 • Spray-uri
 • Bannere sustinute de bete
 • Scaune
 • Cutite, Arme, Obiecte contondente
 • Lanturi Articole pirotehnice
 • Materiale inflamabile sau explozive
 • Orice tip de obiecte care ii pot rani pe alti Participanti.
 • aparate foto sau video profesionale și semi-profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR

OBIECTE PERMISE IN FESTIVAL

 • Aparate de fotografiat compacte
 • Brichete
 • Camere GoPro
 • Selfie stick-uri
 • Baterii externe
 • Medicamente (insulina)
 • Spray inhalator pentru astm

SANATATEA FIZICA SI MENTALA A PARTICIPANTILOR

Persoanele cu boli fizice sau psihice pentru care zona aglomerata, zgomotele puternice, efectele vizuale si audio reprezinta un risc, isi asuma raspunderea pentru orice prejudiciu pe care acestia il pot suferi in timpul evenimentului. Spectacolul poate contine efecte puternice de lumina care pot dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In ceea ce priveste riscurile de vatamare sau daune materiale, organizatorul nu isi asuma nicio raspundere.

In ceea ce privește jocul, distractiile și zonele de sport și altele similare care pot prezenta un risc de ranire, participantii se vor asigura ca au conditia fizica și mentala de a participa.

Toti participantii trebuie sa respecte regulile sociale, legile și prevederile enumerate in prezentul regulament. Participantilor nu li se permite sa desfașoare activitati care ar putea periclita sau afecta in vreun fel siguranta sau drepturile oricarui alt participant.

Organizatorul nu iși asuma nicio raspundere pentru orice prejudiciu (mental / fizic) cauzat de nerespectarea regulamentului și poate solicita compensatii din partea participantilor care il incalca

ANIMALE DE COMPANIE

Participarea la festival cu animale de companie este permisa. Animalele de talie mare este obligatoriu sa detina accesorii de protectie in zona gurii pentru a evita incidente in timpul festivalului.

CURATENIA

Pentru a pastra curatenia in zona evenimentului, va rugam sa utilizati cosurile de gunoi amplasate in perimetrul festivalului.

COMERCIALIZARE / SAMPLING

Desfasurarea activitatilor comerciale si de sampling fara acordul organizatorului nu este permisa in perimetrul festivalului.

In timpul evenimentului, produsele și serviciile sunt disponibile in zone special amenajate (bar, zona de mancare). Participantii se angajeaza sa utilizeze ca plata pentru achizitionarea lor numai metodele de plata și instrumentele acceptate de Organizator și de partenerii lor.

INFORMATII / OBIECTE PIERDUTE

Organizatorii nu sunt responsabili pentru bunurile participantilor ori pentru eventualele pagube produse.

Securitate

In incinta festivalului, Organizatorul asigura securitatea printr-un partener calificat și competent desemnat sa faca acest lucru. In timpul evenimentului, participantii sunt obligati sa se conformeze agentilor de securitate, sa colaboreze cu aceștia și sa respecte instructiunile acestora in caz de urgenta.

In caz de acte de violenta sau incitare la violenta, agentii de securitate pot decide sa evacueze persoanele implicate in afara locului in care are loc evenimentul.

Participantii care nu se conformeaza regulilor si agentilor de Securitate si care in urma conflictelor sufera vatamari corporale sunt responsabili de actele lor si vina nu apartine Organizatorilor.

Primul ajutor

Daca este necesar, zonele de prim ajutor sunt disponibile in incinta festivalului.

Garantii și responsabilitati

Organizatorul garanteaza accesul și utilizarea serviciilor de festival pentru fiecare participant care detine un bilet valabil. In caz de forta majora sau imprejurari neprevazute, datele festivalului pot fi modificate unilateral de catre Organizator.

Organizatorul iși rezerva dreptul de a schimba programul orelor de muzica. Participantul nu are dreptul sa solicite compensatii pentru aceste schimbari.

Organizatorul iși rezerva dreptul de a nu fi responsabil pentru daunele care au loc in timpul festivalului, care nu sunt datorate organizarii sau neglijentei.

Organizatorul nu este responsabil pentru actiunile care au loc in afara zonei festivalului.

Sanctiuni

Organizatorul are dreptul, imediat, sa interzica accesul, in totalitate sau partial, la un participant in zona festivalului sau sa invite participantul sa paraseasca incinta festivalului in cazul unei incalcari a regulamentului sau a unei legi aflate in prezent in vigoare in România.

Caz major

In caz de razboi, revolte, atacuri teroriste, demonstratii, embargouri economice, accidente, incendii, dezastre naturale, cutremure, inundatii, scurtcircuite majore, epidemii, rezolutii oficiale sau alte situatii care nu pot fi prevenite sau controlate de catre Organizatorului sau participantului, niciuna dintre parti nu este obligata sa respecte obligatiile prevazute de prezentul regulament.